#2020-07-03
Интеграция на разплащателна система с PaySera

PaySera се появява на пазара през 2004 година под името Electronic Business Projects. Както предполага и самото име, литовската компания се фокусира върху създаването на иновативни бизнес решения в условията на новата реалност, дигиталната реалност. През 2013 година Electronic Business Projects окончателно приема сегашното си име PaySera, като до ден днешен брандът е разпознаваем като доставчикът на едни от най-ефикасните, бързи, достъпни и бюджетни разплащателни системи. В момента, PaySera оперира в над 180 държави, а в партньорската й мрежа откриваме 70 от най-влиятелните банки не само в Европа, но и в цялото земно кълбо.

С какво се свързва брандът PaySera в света на онлайн търговията?

PaySera предлага изключително интуитивна услуга за дигиталния бизнес. PaySera Checkout предоставя възможност на онлайн търговците уникален набор от функции, решения и подобрения в операцията по събирания на плащания от клиентите. Според статистиката само за последните две години близо 20% от електронните магазини с от среден до висок за сектора оборот преминават към интеграция на разплащателната система с PaySera. Защо? Причините са многобройни, но и достатъчно основателни, погледнати през призмата на отделните департаменти, дейности и ключови цели в бизнеса – финанси, клиентска удовлетвореност, оперативна ефективност и т.н. Нека ги разгледаме по-нашироко.

Защо да изберем интеграция на разплащателна система с PaySera?

  1. PaySera обединява множество платежни методи в единна система, позволявайки на отделния клиент да избере подходящия за себе си и според собствените си нужди начин на плащане – по банков път, с различни дебитни и кредитни карти, включително Visa, Mastercard и Maestro – но и с повече от 10 000 валути. PaySera е до толкова иновативна, че дава опцията дори за плащане с QR кодове, както и с най-популярните международни платежни системи като Skrill, PayPal, Revolut.

  2. PaySera е изгодна за бизнеса, спестявайки му разходи по откриване на сметка и месечни такси за поддържане на акаунта, когато е фирмен. Реално, системата работи на следния принцип: клиентът (фирмата, тоест онлайн магазинът) плаща на база брой успешно заплатени поръчки, а не фиксирана сума, която често може да надхвърли извършените покупки за даден период.

  3. PaySera гарантира изключително добри и изгодни валутни курсове. В световен мащаб международните фирми често възприемат това предимство за основно, спирайки се на бизнес решението за интеграция на разплащателната система.

  4. PaySera е достатъчно универсална и достъпна система, тъй като всеки бизнес в който и да е регион от света може да я интегрира успешно. Не само че самият процес по интеграция изисква малко време и минимални усилия, но и тя е приспособима към отделните държави на изцяло лексикално ниво. Тъй като PaySera работи в близо 180 държави, езиковите й версии са също много на брой.  1. Последно, но не по важност, за бизнеса PaySera дава навременен отчет за осъществените поръчки. Нещо повече – като собственик на онлайн магазин вие ще получава уведомление за всяка покупка на момента, в реално време. Това е изключително полезно не само за собствениците, но и за маркетинговия отдел, който бързо може да проследи и установи успеваемостта на дадена кампания, включително и на задействана промо оферта.

Ние от Evolution of Dreams горещо съветваме да обмислите варианта за интеграция на разплащателна система с PaySera. За техническия процес, както и за предварително консултация с повече детайли, можете винаги да се обръщате към нас!